Rekisteriseloste

Kunnonkeskus Pieksämäki Oy:n sähköinen asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Laadittu: 7.6.2021

1. Rekisterinpitäjä

Kunnonkeskus Pieksämäki Oy

Osoite: Kauppakatu 3, 76100 Pieksämäki

E-mail: toimisto@kunnonkeskus.fi

Puhelin: 0440341690

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Aleksi Leskinen

3. Rekisterin nimi

Kunnonkeskuksen asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden sähköinen ilmoittautuminen ja tunnistaminen Kunnonkeskuksen järjestämiin tapahtumiin kuten ryhmäliikuntatunneille. Rekisteriä voidaan käyttää myös kulunvalvonnan hallintaan ja muihin tietojärjestelmätarpeisiin. Tietoja tarvitaan, jotta kävijämäärät tunneilla ovat yrityksen tiedossa ennen tunnin alkua.

5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, asiakasmerkinnät, laskujen toimittamiseen vaadittavat tiedot. Lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkuudesta (kuten voimassaolo, käyntikerrat ja niiden ajankohdat). Rekisterissä voi olla myös asiakkaan määrittelemä salasana verkkopalvelun käyttämistä varten (salattuna).

6. Säännönmukaiset tietolähteet Palvelu on käytettävissä osoitteessa www.kunnonkeskus.fi

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet Asiakastiedot sijaitsevat sähköisessä muodossa Kunnonkeskuksen tietojärjestelmässä, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan hallussapitäjät. Käyttäjätunnus ja salasana ovat ainoastaan henkilökunnan ja teknisten asiantuntijoiden käytettävissä. Paperille tulostettuja tietoja säilytetään Kunnonkeskuksen toimitiloissa.